ΦΣΚ: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ 1/4 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ E-DAPY ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Φ.Σ.Κ., από 1 Απριλίου 2017 δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους φαρμακοποιούς-μέλη του Φ.Σ.Κοζάνης  να αποστέλλετε το φάκελο με τις εκτελεσμένες στο e-dapy γνωματεύσεις ΔΩΡΕΑΝ από όποιο υποκατάστημα της ACS COURIER του νομού σάς βολεύει. Τα έξοδα αποστολής θα τα καλύψει ο σύλλογος, αφού πρώτα το Δ.Σ. πέτυχε την καλύτερη δυνατή τιμή, συγκεντρώνοντας προσφορές από τις courier του νομού.

Στο κατάστημα ACS COURIER απ’ όπου θα τα αποστέλλετε προς Ασπρόπυργο (2 Πεύκα), θα δηλώνετε τον κωδικό του Φ.Σ.Κ., που θα σταλεί στο κινητό σας τη Δευτέρα 3 Απριλίου, και φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Με την παράδοση του φακέλου σας, θα λαμβάνετε το αποδεικτικό αποστολής σας.

Εφόσον έχετε παραπάνω από ένα κυτία, δηλαδή παραπάνω από μια κατηγορίες υποβολής, παρακαλείσθε να τοποθετείτε όλους τους φακέλους/κυτία μέσα σε ένα μεγαλύτερο φάκελο και να γράφετε από έξω αναλυτικά τι περιέχει ( κατηγορίες υποβολών κ.ο.κ.) ώστε να ελαχιστοποιούνται τα έξοδα.

Η παραπάνω πρωτοβουλία απορρέει από την πρόθεση του Δ.Σ. να διευκολυνθούν οικονομικά οι συνάδελφοι από τα μηνιαία έξοδα αποστολής. Εφόσον η αποστολή των φακέλων θα γίνεται με υπευθυνότητα και σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, το μέτρο θα ισχύσει όσο διάστημα είναι εφικτό για τον σύλλογο να καλύψει αυτά τα έξοδα.

      

Η Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας

Ελισσάβετ Δερβενιωτάκη                        Μαρία Καρακωστάνογλου