ΦΣΚ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ E-DAPY ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Έχει ανοίξει η επιλογή στο e-dapy για επιστροφή στην καταχώρηση στοιχείων, και ας έχει γίνει υποβολή, οπότε ότι λάθος έχει γίνει μπορεί να αλλαχθεί και να γίνει νέα υποβολή.

ΑΜΚΑ ελεγκτή χρειάζεται σε όλες τις συνταγές πλην του διαβητολογικού υλικού. Αν δεν υπάρχει πάνω στην συνταγή, θα πρέπει η συνταγή να θεωρηθεί από ελεγκτή γιατρό του ΕΟΠΥΥ.

Σε όποιον συνάδελφο είναι λάθως καταχωρημένο το ΙΒΑΝ θα πρέπει να επικοινωνήσει με την κ. Μουρούτσου στον ΕΟΠΥΥ, στο τηλ. 2108110650, για να γίνει η διόρθωση.

Για ιατροτεχνολογικά προϊόντα στα οποία δεν υπάρχουν κουπόνια ακόμα ( πχ. συσκευές Αerochamber) , επαρκεί ο αριθμός ΕΚΑΠΤΥ. Βρίσκουμε τους κωδικούς ΕΚΑΠΤΥ στο site του ΦΣΚ, και επειδή ο κατάλογος θα επικαιροποιείται διαρκώς μέχρι να ολοκληρωθεί από τις εταιρείες, μπορείτε εναλλακτικά να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που κυκλοφορεί το αντίστοιχο προϊόν.

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε, μπορείτε να το στέλνετε στο mail του συλλόγου fkozani@otenet.gr, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, και θα τα προωθούμε στον ΕΟΠΥΥ προς επίλυση.

Για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κοζάνης

 

                   Η Πρόεδρος                                                         Η Γεν. Γραμματέας

       Ελισσάβετ Δερβενιωτάκη                           Μαρία Καρακωστάνογλου